Design met Montserrat
Design met Montserrat

Over ons

Welkom bij Nnote! Ons doel is om onze no-nonsense oplossing voor iedereen toegankelijk te maken. Hierdoor zorg je niet alleen dat je voldoet aan de wetgeving, maar kan er ook daadwerkelijk een verschil gemaakt worden. Kom meer te weten over ons en ontdek hoe en waarom we deze overtuiging in de praktijk brengen.

Onze kernwaarden:

No-nonsense

Betaalbaar

Veilig & allround

De gezichten en het verhaal achter NNote

 

Arco Kok

Arco Kok

Klantbeheer en communicatie

Arco@nnote.nl

Pieter Struik

Pieter Struik

Systeembeheer en partners

Pieter@nnote.nl

Maak kennis met Team NNote! Wij, Arco Kok en Pieter Struik, merkten een significante toename van ongewenst gedrag op de werkvloer op. Er volgde talloze gesprekken met veel ondernemers uit allerlei verschillende branches. Het werd ons duidelijk dat de uitdaging om dit onderwerp effectief aan te pakken aanzienlijk was. Met een helder doel voor ogen ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke, no-nonsense oplossing die gericht is op effectiviteit en toegankelijk voor iedereen.

 

Inmiddels hebben we veel expertise en een aanzienlijk netwerk van gecertificeerde vertrouwenspersonen opgebouwd. Gedreven door vastberadenheid, zetten we ons in voor blijvende verbeteringen en positieve verandering.

Wij zijn actief in alle sectoren:

Kennismaken?

Vragen of samenwerken? Twijfel niet en neem contact met ons op door te bellen of te mailen!